Linkwebsolutions

Voor verschillende uitwerkingen is sloophout te koop

Er is sloophout te koop voor allerlei toepassingen. Wanneer u namelijk gebruikmaakt van sloophout, heeft u altijd een uniek ontwerp in handen. Zelfs wanneer u een standaard meubelstuk maakt, zal deze nergens anders te vinden zijn door het industriële uiterlijk van de planken. Bij Buitenleven Second Life Wood kunt u terecht voor sloophout voor verschillende doeleinden.

Sloophout te koop voor tuinmeubelen 

Er is bijvoorbeeld sloophout te koop voor tuinmeubelen. Wanneer u nieuwe tuinmeubelen wilt maken, dan is het gebruik van tweedehands hout een duurzame en goedkope oplossing. Doordat sloophout namelijk gebruikt is en de nodige gebruikssporen heeft, betaalt u er relatief weinig voor vergeleken met nieuw hout. Zeker wanneer u handig bent met hout en materialen, dan heeft u binnen een kort tijdsbestek nieuwe tuinmeubelen en kunt u genieten van de mooie zomermaanden.

Uw interieur krijgt een nieuwe uitstralingen 

Uiteraard kunt u ook andere meubelstukken maken met tweedehands hout. Wacht dacht u bijvoorbeeld van een robuuste kapstok of een nieuwe tafel? Er zijn veel verschillende varianten sloophout te koop, waardoor u unieke meubelstukken voor in uw interieur kunt maken. Door bijvoorbeeld verschillende kleuren of lengtes met elkaar te combineren, heeft u een tafel die u nergens anders tegen zult komen. Door de gebruikssporen op het hout te behouden, krijgt uw tafel altijd een andere uitstraling. Bij intensief gebruik worden de planken daarom alleen maar mooier.

Meer dan alleen een tafel 

Onder meubelstukken valt ook het bed. De slaapkamer is een plek in huis waar u graag door wilt brengen en waar u ook meubels in wilt hebben staan die stevig zijn en meerdere jaren meegaan. Met tweedehands hout uit de bouw heeft u de garantie dat u stevig hout aanschaft waar u weer mee vooruit kunt. Bij Buitenleven Second Life Wood bestelt u uw benodigde hout eenvoudig en snel, waarna u direct aan de slag kunt!