Link Web Solutions
Image default
Dienstverlening

Maak eenvoudig gebruik van elektronisch consult bij een huisarts in Eindhoven

U kunt tegenwoordig vrijwel alles via het internet regelen. Zelfs als u naar de huisarts wilt in Eindhoven kunt u dat gewoon via het internet doen. U neemt gemakkelijk contact op voor een elektronisch consult bij Huisartsenpraktijk Keunen. Heeft u een vraag aan uw huisarts of praktijkbegeleider? En denkt u dat het niet nodig is om een afspraak te maken, maar wilt u wel graag even contact met de huisarts in Eindhoven? Dan stelt u deze vraag gemakkelijk via het elektronische formulier. U ontvangt dan binnen twee werkdagen een antwoord op uw vraag. Is het nodig, dan neemt de huisarts of praktijkbegeleider telefonisch contact met u op.

Huisarts in Eindhoven biedt altijd zorg op maat

Specialistische zorg is belangrijk. Voor iedereen. Ieder mens is immers anders en daarom dient zorg te worden afgestemd op uw wensen en eisen. Het is dan ook belangrijk dat uw huisarts, werkzaam in de omgeving van Eindhoven, daar uitstekend rekening mee houdt. Gelukkig ontvangt u bij de huisarts in Eindhoven van Huisartsenpraktijk Keunen altijd zorg op maat. Dit houdt in dat u terechtkunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, zoals consulten, kleine ingrepen en spoedgevallen. Moet u doorgestuurd worden? De specialist werkt nauw samen met specialisten uit het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis. Zo weet u zeker dat u altijd de beste zorg ontvangt.

Breed pakket aan eerstelijns zorg bij huisarts in Eindhoven

Wilt u wisselen van huisarts omdat u bijvoorbeeld nog maar net in de omgeving van Eindhoven woont? Het is dan logisch dat u zichzelf het liefste aanmeldt bij een praktijk die een breed pakket aan eerstelijns zorg aanbiedt. Bij Huisartsenpraktijk Keunen kunt u terecht voor een breed aanbod van zorg op het gebied van kleine ingrepen en advies. Zo voert de huisarts in Eindhoven kleine chirurgische ingrepen uit. U kunt ook langskomen op het wrattenspreekuur of het spreekuur voor de risicogroep hart- en vaatziekten en chronische longziekten. Daarnaast wordt vaatonderzoek in de benen uitgevoerd en kunt u hulp krijgen bij het stoppen met roken. U profiteert daarbij van ruime openingstijden.