Link Web Solutions
Image default
Winkelen

Kies voor een gezonde nachtrust met een waterbed matras

Bent u op zoek naar een nieuw matras dat uitstekend past bij uw slaapbehoeften? Denk dan zeker eens aan een waterbed matras. Deze matrassen zorgen gegarandeerd voor een gezonde nachtrust en een comfortabel leven. Waarom deze matrassen dan niet door iedereen gekocht worden? Dat heeft te maken met het negatieve imago van het waterbed matras. Dit imago is ontstaan door goedkope, ondeugdelijke en milieuonvriendelijke import uit lage lonen landen. Ook kwam aan het licht dat er bij de productie van waterbed matrassen kinderarbeid te pas kwam die in erbarmelijke omstandigheden moesten werken. Dit wilt u natuurlijk niet aanmoedigen. Koop daarom uw waterbed matras bij HDW Shop.

Waterbed matrassen die op een eerlijke manier worden geproduceerd

HDW Shop laat waterbed matrassen gewoon in Nederland produceren. Dit wordt op een eerlijke manier gedaan met producten uit West-Europa. Daar worden namelijk vinyl en speciaal ontwikkelde fibers vandaan gehaald. U kunt erop rekenen dat u een goed product in huis haalt, dat op een eerlijke manier is vervaardigd. In de showroom in Druten kunt u proefliggen op elk waterbed matras dat ze aanbieden. Zit uw maat hier niet bij? Dan vraagt u hier gewoon naar. Bij HDW Shop draaien ze hun hand namelijk niet om voor maatwerk.

Altijd een perfecte oplossing

Een waterbed matras biedt vele voordelen. Zo vormt een dergelijk matras zich perfect naar uw lichaam en krijgen uw spieren en ruggenwervel de beste steun. Uw bloedsomloop stroomt bovendien soepeler en u slaapt beter door, omdat u minder snel omdraait. Hierdoor wordt u heerlijk uitgeslapen wakker. Wilt u graag een tweepersoonsbed maar verschilt het gewicht van uw partner aanzienlijk met uw eigen gewicht? Dat hoeft geen probleem te zijn. U kunt er dan voor kiezen om twee afzonderlijke waterkernen in het matras te laten zetten. Kortom; bij HDW Shop in Druten hebben ze voor alles een perfecte oplossing.